אודות – על קצה המזלג
שמי שלי, ואני ובן זוגי זאב מייצרים טמפה מסורתי. אנו מתגוררים בכפר חיים שבעמק חפר, הורים לשלושה ילדים, ומגדלים באהבה שלוש כלבות וחמישה חתולים.
מאחר שחיינו במזרח שנים רבות, אך טבעי בעינינו להביא את המזרח לכאן. את הטמפה פגשנו לראשונה ביפן. בתנו הבכורה, ששהתה חודשיים באינדונזיה וחזרה בעקבות הקורונה, הזכירה לנו אהבה ישנה זו. הערכים הבריאותיים של הטמפה דרבנו אותנו להכינו ולחקור אותו לעומק. כך, בסגר הראשון, נכנסנו למטבח להרפתקה חדשה ופשוט התאהבנו.
לאחר שנוכחנו לדעת כמה הטמפה מיטיב עם בריאותנו, החלטנו לקחת צעד נוסף ולהפוך את הכנת הטמפה למקצוע. המשכנו מתוך אמונה והבנה שכפי שהטמפה היטיב עם משפחתנו, חשוב לנו שיועיל לכמה שיותר אנשים. מכאן הדברים התגלגלו, וכיום יש לנו סדנה לייצור טמפה – היחידה בארץ ברישיון משרד הבריאות.
הלמידה אינה מסתיימת מבחינתנו, והאפשרויות, מגוון המוצרים, המנות והכיוונים שאפשר לקחת את הטמפה מאתגרים ומשמחים אותנו.
אנו רואים בכם שותפים לדרך ומודים לכם על האמון שאתם נותנים בנו.