ברוסקטה טמפה
הרכיבים :
1 חבילת טמפה סויה
3 -6 כפות שמן זית
רבע כפית מלח
רבע כפית שום גבישי
רבע כוס מטבל פסטו
10 עגבניות שרי חצויות
10 פטריות חצויות
ההכנה:
מפשירים את הטמפה למשך לילה במקרר. חותכים לרצועות. מברישים משני הצדדים בשמן זית. ממליחים ומפזרים שום גבישי. אופים בטמפרטורה של 180 מעלות למשך 5 דקות. מורחים מעל כל רצועה פסטו. מוסיפים עגבניות ופטריות. באמצעות שפריצר מוסיפים שמן זית מפזרים מלח גס. ואופים עד שהעגבניות נצרבות.
מוציאים מהתנור ומגישים.
ניתן לפזר גבינת שקדים או להגיש לצד ממרח סלק.
