טמפה ברוטב בוטנים
תמונת מחבר

טמפה ברוטב בוטנים פיקנטי

אחד המתכונים הקלים, שנתקלנו במתכון הזה במקרה, ויש בו ניחוח אינדונזי, בהתאמה ישראלי שהוספנו לו. מקווים שיימצא חן גם בעיניכם.

טמפה ברוטב בוטנים 01

מצרכים:
1 חבילת טמפה
1.5 כפות קורנפלור
3 שיני שום כתושות

לרוטב הבוטנים:
3 כפות חמאת בוטנים
4 כפות סויה
1 כף סרירצ'ה
1 כף מיץ לימון / חומץ אורז
1-2 כפיות סוכר חום
1 כפית ג'ינג'ר מגורד
4 כפות מים

להגשה:
בצל ירוק חתוך
1-2 כפות בוטנים קלויים

טמפה ברוטב בוטנים 05

הוראות הכנה:

  1. לחתוך את הטמפה לקוביות ולצפות אותן בקורנפלור
  2. להלהיט מחבת עם שמן ולצרוב את קוביות הטמפה עד להזהבה
  3. להכניס את כל מרכיבי הרוטב לבלנדר עד לקבלת רוטב אחיד
  4. לקלות את הבוטנים במחבת וכשהם שחומים להוסיף את השום הכתוש.
  5. להוסיף את הטמפה והרוטב ולערבב
  6. להוציא, והוסיף לקערת אורז או איטריות ולפזר מעל בצל חתוך ושומשום

לשתף זה כיף

דילוג לתוכן