עוד מנה שקבלנו מלקוח יקר, כנראה שטמפה עם ג'ינג'ר, סויה ושאר התבלינים האסיאתים פשוט מתבקש. אי אפשר לפספס.

מרכיבים:
- 1. 150גר' טמפה בקוביות קטנות
- חצי בצל סגול חתוך
- חצי גזר חתוך
- רבע כרוב חתוך
- 5. 2 שיני שום
- סנטימטר גינג'ר
- בצל ירוק לפי טעם
- 8. 100ג עלי תרד
לרוטב:
2 כף סויה קלה
כפית שמן שומשום
חריף לפי טעם
2 כפיות קורנפלור
כפית gochugaru
כף מירין
כשליש כוס מים
אופן ההכנה:
- לטגן או לאפות את הטמפה עד מרקם יותר קריספי (גם לפי טעם)ומערבבים
- לטגן את הג'ינגר והשום יחד עם החלקים הלבנים של הבצל ירוק כ2דק (לפני שהכל ישרף!)
- מוסיפים את הבצל והגזר ולטגן עד שהבצל יזהיב
- מוסיפים את הטמפה ומערבבים
- מוסיפים את הכרוב ומטגנים עד שרוב המים יצאו ממנו
- מוסיפים אורז סושי מוכן וקר (עדיף שהיה כמה שעות במקרר אפילו)
- מוסיפים את הרוטב עד שיסמיך
- להגיש עם שומשום ובצל ירוק
בתיאבון