טמפה אזוקי בטעם מכסיקני
תמונת מחבר

טמפה מקסיקו

מתכון של השף יוסי אלסברג, מחי בריא‎‎

חומרים ל 4 סועדים.
1 גוש טמפה אזוקי חצוי לאורך ופרוס לעובי בינוני.
2 בצלים סגולים פרוסים לחצאי טבעות.
5 שיני שום פרוסות
3 כפות שמן זית
צרור כוסברה קצוצה גס
1 פלפל חלפיניו או צילי אדום טרי קצוץ
מלח ופלפל לפי טעם
כף וחצי תמרהינדי
כף סויה בהירה
כוס וחצי גרגירי תירס.

הכנה

במחבת גדולה צולים להזהבה את הטמפה מ 2 הצדדים בשמן.
מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הירקות וממשיכים לצלות היטב על אש גדולה תוך ערבוב.
מוסיפים סויה ותמרהינדי.

מגישים על אורז לבן

לשתף זה כיף

דילוג לתוכן