טמפה ישראל מתכונים
תמונת מחבר

טמפה שעועית שחורה וירוקה של דבי גליקמן

דבי גליקמן היא קדרית מדהימה, שהכלים שלה משמרים מסורות קדומות ויחודיים מכל בחינה. היא גם אחד הקדרים הבודדים בארץ שמייצרת כלי התססה ייעודיים, וכמובן שגם משתמשת בהם. לפייסבוק של דבי


מתכון הטמפה שעועית שחורה שיש כאן פשוט ותכליתי, וניתן לפרק ולהרכיב אותו בהתאם למה שיש בבית.

רכיבים

  • טמפה שעועית שחורה
  • שעועית ירוקה
  • עלי חרדל
  • שום
  • רוטב חריף (השתמשנו בטבסקו תוצרת בית, אבל אפשר כל רוטב חריף)
  • סויה,
  • טיפה סוכר (אם הרוטב החריף לא כולל סוכר)

הכנה

  1. מטגנים את הטמפה, מוציאים.
  2. מטגנים את השעועית עם השום והתבלינים השונים.
  3. לקרא הסוף מוסיפים את עלי החרדל לזמן קצר ביותר.
  4. מוסיפם את טמפה, כמה ערבובים מהירים ומוציאים.

מתאים כמנה ראשית בארוחה צמחונית, ליד סלט מרענן.

בתאבון!

Debby Glickman

לשתף זה כיף

דילוג לתוכן