בכתבה שפורסמה באתר ynet, כותבים על הטמפה שלנו ועל כל מה שהופך אותו לבחירה מושלמת עבור מי שמחפש תזונה בריאה ומאוזנת. אנחנו גאים לראות איך הטמפה שלנו זוכה להכרה לא רק כמקור לחלבון איכותי, אלא גם כבסיס למנות מגוונות ומעוררות השראה.
הכתבה מתארת את הערכים התזונתיים העשירים של הטמפה שלנו, במיוחד עבור ספורטאים, צמחונים וטבעונים, ומדגישה את תרומתו לחיזוק הבריאות הכללית – מחיזוק העצמות ועד הפחתת רמות הכולסטרול הרע. בנוסף, מוזכרים מתכונים יצירתיים (כמו שניצל טמפה וטמפה שעועית בסגנון אסייתי) הממחישים את הרבגוניות של המוצר במטבח ומוכיחים כמה קל לשלב אותו בכל ארוחה.
לקריאת הכתבה המלאה:
טמפה: אולי הגיע הזמן שגם אתם תכירו את מזון העל המותסס ועתיר החלבון הזה