איילת ויינשטיין ממכון ווינגייט כתבה כתבה מרחיבה "על טבעונות, ספורט וטמפה".
זוהי כתבה מרחיבה ביותר על הערכים התזונתיים של הטמפה. עיקר הדגש על הספורטאי הטבעוני אבל לא רק.
איילת ווינשטיין היא דיאטנית ספורט קלינית, ראש מדור תזונה, רכזת תחום התזונה של הסגלים האולימפיים והפראלימפיים, המרכז לרפואת ספורט ולמחקר במכון וינגייט, המכון הלאומי למצוינות בספורט. מרצה בחוג למדעי התזונה במכללה האקדמית תל חי.
בעיתון "ישראל היום" התפרסמה כתבה "לתפארת מדינת ישראל: מבצעי יום העצמאות", וזאת במסגרת כל רכיבי ה"על האש" המסורתי של יום העצמאות, מציעים את הטמפה שלנו!
גם בעיתון "הארץ" התפרסמה כתבה מדליקה על "שיפודי טמפה טבעוניים לעל האש", וזאת לקראת יום העצמאות 2020. זוהי כמובן כתבה על הטמפה כתחליף מצויין לבשר על האש, בשיפודים אבל אפשר גם בנתחים.
באתר YNET פורסמה כתבה בשם "מה זה טמפה, מה עושים איתה וממה היא עשויה?"
הטמפה היא מאכל חלבון טבעוני העשוי מפולי סויה מבושלים ומותססים. הטמפה עשירה בחלבון ובסיבים תזונתיים, והיא יכולה לשמש במקרים רבים כתחליף לטופו במאכלים שונים. הטמפה נוצרה אמנם באינדונזיה, אבל היא משווקת בכל העולם, כולל בישראל, ונחשבת למאכל בריא וזמין.
פורסמה כתבה של "רשת 13" , מאת עדי רוזנשיין בשם "טבעוני וצמחוני על האש: 4 תחליפי בשר למנגל יום העצמאות"
הטמפה מוצג בתור "הבריא: טמפה". חומר גלם שמגיע אלינו הישר מאינדונזיה, שם ממש לא מדובר בתחליף בשר אלא בחלק בלתי נפרד מהתפריט.
בעיתון "טיימס אוף איזראל" הופענו ב
From tempeh to yoga, pandemic downtime fuels cottage industry boom
By Jessica Steinberg
זוהי כתבה שמציגה את הסיפור הפרטי שלנו, איך התחלו ואיך הגענו לטמפה [אנגלית]
בעתון "מנטה" פורסמה כתבה מאד מרחיבה בשם: "טמפה: אולי הגיע הזמן שגם אתם תכירו את מזון העל המותסס ועתיר החלבון הזה"