טמפה אזוקי
תמונת מחבר

סטייק טמפה אזוקי

סטייק טמפה אזוקי

למשרה:

2 כפות רוטב סויה

כפית שמן זית

כף מייפל טבעי או תחליף מייפל ללא סוכר 

כפית חומץ בלסמי

כף קטשופ

מעט עשן נוזלי או פפריקה מעושנת

חבילת טמפה משעועית אזוקי של טמפה ישראל

חותכים את חבילת הטמפה לפרוסות שוות ומניחים בקערה שטוחה. מערבבים את כל חומרי המשרה ויוצקים מעל הטמפה ומניחים להשרייה של לפחות חצי שעה במקרר.

במחבת פסים או גריל חשמלי צולים את הטמפה למשך 6-10 דקות כאשר באמצע הופכים את הטמפה לצליה שווה של כל הצדדים.

מגישים מיד לצד ירקות ותוספת כמו קינואה או אורז.

לשתף זה כיף

דילוג לתוכן