האמת היא שאפשר להוסיף קוביות טמפה מוקפצות לכל סלט. זה מעשיר את הארוחה בטעם, בחלבון, מזין וממלא. מהבחינה הזו, המתכון הזה הוא גם מתכון וגם הצעת הגשה.

מרכיבים:
1/3 חבילת טמפה
1 בצל סגול
1 עגבניה
כמה עלים של חסה
תיבול
קצת פחות מ1/4 כוס שמן זית
1 כפית וחצי רוטב בלסמי
קורט מלח
קורט פלפל
שן שום
כפית מייפל לאוהבי המתוק
כפית חרדל גרגרים
כף מים
אופן ההכנה:
- חותכים טמפה לקוביות קטנות, ומקפצים במחבת לוהטת עם שמן זית וקצת סויה מספר דקות תו כדי הקפצה
- חותכים את הירקות, מוסיפים את קוביות הטמפה
- מכינים את רוטב התיבול ומערבבים עם הסלט.