טמפה מתכונים
תמונת מחבר

קרוטוני טמפה של קסם כהן

קסם, כשמה כן היא, בת 27 מתל אביב, מאמנת כושר, כדורעף חופים וטיפוס ספורטיבי, סטודנטית לחינוך גופני בוינגייט. קסם מאמינה בתזונה טבעית ובריאה, "את הטמפה גיליתי בארה״ב ומאז מאוד אוהבת לשלב אותו כמקור חלבון טבעוני ובריא".

לאינסטגרם של קסם

והנה מתכון מקסים לקרוטונים לסלט:

מצרכים:

1 חבילת טמפה

3 כפות מיץ לימון

2 כפות מים

1 כף שמן זית

1 כף סויה

1 כף סילאן

מלח, פלפל

בזיליקום יבש/ אורגנו/ נענע יבשה

הכנה:

  1. חותכים את הטמפה לקוביות קטנות.
  2. מקפיצים על מחבת באש גבוהה כ-3 דק׳ עד שהטמפה מתחיל לקבל גוון זהוב.
  3. בקערה בצד מערבבים את כל המצרכים.
  4. שופכים את התערובת על הטמפה במחבת וממשיכים להקפיץ על אש בינונית עד שהנוזל כולו הצטמצם ונספג בטמפה והקוביות מספיק קריספיות לטעמכם.
  5. מחכים שיצטנן ואוכלים על סלט או כתוספת טעימה וחלבונית.
image 7
image 8

לשתף זה כיף

דילוג לתוכן