קצת פחות מתכון, ויותר הצעת הגשה… כיד הדמיון הטובה. אצלנו נחטף. בתמונה – קרקרים מטמפה מומלח (מים עם מלח), ליד ממרח "חומוס" מעדשים כתומות.

מרכיבים:
חבילת טמפה
מים/שמן
תבלינים כראות עינייכם (שמיר, עבגניות מיובשות, מלח, שום ועוד…)
אופן ההכנה:
1. לפרוס את הטמפה לפרוסות דקות
2. לטבול או למרוח במים/ שמן עם תבלינים (מלח, סויה, פפריקה, שום כתוש – מה שתראו לנכון)
3. ולקלות אותו בתנור בחום בינוני נמוך כ 40 דקות, עד שנהיה פריך.
חשוב לשמור את הקרקרים בצנצנת אטומה כדי לשמור על הפריכות של הקרקרים.
בתאבון