אור מרקוס הוא אושיית אוכל בעמק חפר ובכלל, מנהל את קבוצת פודי'ס עמק חפר, בעלים של יקב מרקוס בכפר מונש, ואדם נפלא להתייעץ אתו, בכל מה שקשור לשיווק ואסטרטגיה עסקית.

מרכיבים:
שעועית עדינה
בצל סגול
נצרי חזן
גינגר ושום
חבילת טמפה חתוכה לרצעות
אופן ההכנה:
- להקפיץ את הבצל, שעועית, נצרי חזן הג'נג'ר והשום במחבת. ולהניח בצד.
- לחתוך את הטמפה לרצועות ולצרוב מכל צד
- להוסיף מחית קארי צהוב ו1/2 מיכל חלב קוקוס בישול מהיר עד שהטמפה ״שותה״ את הרוטב

(תכונה מעולה של הטמפה בניגוד לטופו למשל…)
4. להניח את רצועות הטמפה על מצע הירקות המוקפצים ולהוסיף מעל קצת בצל ירוק, ובזיל תאילנדי או כל ירק אחר.
בתאבון