רכיבים:
1 חבילת טמפה חתוכה לקוביות
למשרה:
1/4 כוס חלב קוקוס
2-3 כפות רוטב סויה תמרי מופחת של נתרן (או רוטב סויה)
1 כפית אבקת קארי צהובה (אפשר גן להחליף במחית קארי צהובה)
1 כפיות כורכום
3 שיני שום כתושות
1 כף ג'ינג'ר טרי מגורד
1 כף סוכר חום
1 כף שמן קנולה
מלח ופלפל שחור גרוס טרי, לפי הטעם
לרוטב הבוטנים
3 כפות חמאת בוטנים חלקה
1 כף רוטב סויה
1-2 כף מיץ ליים טרי סחוט
1 כף שטוחה סוכר חום
1-2 כפות רוטב צ'ילי
כפית ג'ינג'ר טרי מגורד
1 כף משחת מיסו צהובה
1 כף מים רותחים (פחות או יותר, המטרה היא להפוך את הרוטב למרקם של טחינה רכה)
- גם את רוטב הבוטנים עדיף להכין ערב מראש, שהטעמים ייתפסו

אופן ההכנה:
1. להכניס את קוביות הטמפה למשרה ולערבב כך שכל הקוביות תהינה מכוסות במשרה. ולהשאיר במקרר למספר שעות עד לילה .
2. להכין את רוטב הבוטנים.
3. מכינים את השיפודים .
4. מברישים את הכל בשמן קנולה עם המלח והפלפל.
5. שמים על המנגל ומסובבים כך שישחים מכל צד.
6. מוציאים מהמנגל, מזליפים רוטב בוטנים ומגישים.