מתכונים והשראה
גלו את הקסם של הטמפה! חומר גלם רב-תכליתי וטעים להפליא, הטמפה הוא הבחירה המושלמת לכל מי שמחפש להוסיף מגוון לתפריט היומיומי. בין אם אתם טבחים מתחילים או שפים מנוסים, המתכונים שלנו יאפשרו לכם ליצור מנות טעימות ובריאות בקלות. התנסו במגוון המתכונים שלנו והפכו את הטמפה לחלק בלתי נפרד מהמטבח שלכם!
מרכיבים: 1 חבילת טמפה חתוכה לקוביותֿ250 מ״ל קרם קוקוס1 כפית מיסוגרידת קליפת לימון1 כפיות קארי ירוק (אפשר גם 1, תלוי עד כמה פיקנטי אתם אוהבים)1 בצלֿ חתוך דק4 שיני שום כתושות1 כפית ג׳ינג׳ר כתושקורט מלחֿ אורז אופן ההכנה: 1. מאדים
טמפה קארי ואפונה – מתכון לימים החמיםֿ מרכיבים: 1 חבילת טמפה חתוכה לקוביותֿ 250 מ״ל קרם קוקוס 1 כפית מיסו גרידת קליפת לימון 1 כפיות קארי ירוק (אפשר גם 1, תלוי עד כמה פיקנטי אתם אוהבים) 1 בצלֿ חתוך דק
אחד המתכונים הקלים, שנתקלנו במתכון הזה במקרה, ויש בו ניחוח אינדונזי, בהתאמה ישראלי שהוספנו לו. מקווים שיימצא חן גם בעיניכם. מצרכים:1 חבילת טמפה1.5 כפות קורנפלור3 שיני שום כתושות לרוטב הבוטנים:3 כפות חמאת בוטנים4 כפות סויה1 כף סרירצ'ה1 כף מיץ לימון
מצרכים חומרים לממרח גואקמולי: חומרים נוספים למילוי הראפ אופן ההכנה: הכנת ממרח גואקמולי: להכניס את כל המצרכים לבלנדר עד לקבלת ממרח ולהניח בצד. הכנת המילוי הנוסף: הכנת הראפ:למרוח את הטורטיה בממרח גואקמולי, להוסיף את הטמפה וירקות נוספים (עגבניות,בצל וכד')בתאבון!
ברוסקטה טמפה הרכיבים : 1 חבילת טמפה סויה3 -6 כפות שמן זיתרבע כפית מלח רבע כפית שום גבישי רבע כוס מטבל פסטו 10 עגבניות שרי חצויות 10 פטריות חצויות ההכנה: מפשירים את הטמפה למשך לילה במקרר. חותכים לרצועות. מברישים משני הצדדים בשמן זית. ממליחים
מפרום טמפה חגיגי מצרכים (ל 8-10 מנות) למפרום:חבילת טמפה טופו2 תפו"א גדולים מבושלים/אפוייםמלח ותבלינים נוספים לפי הטעם(אפשר להשתמש גם בתפו"א שכבר נאפו בתנור עם תבלינים!) לציפוי לטיגון – לערבב היטב בקערית קטנה:1/2 כוס קמח1 כוס מים פושרים1 כף רסק עגבניות
מצרכים (ל 4 מנות): 1 חבילת טמפה שעועית שחורה.1 כוס אורז בסמטי שטוף4 בצלים גדולים2-3 עלי מנגולד קצוצים דק4-5 כפות סילן1 כף רוטב סויהמלח 1-2 כפיות3-4 כפות שמן זית2 ס"מ שורש ג'ינג'ר קצוץ דק5 שיני שום קצוץ דק. הכנה: את
מצרכים לכדורים: 1 חבילת טמפה סויה1 צרור כוסברה קצוץ1.5 כפות של תערובת אצות וואקמה ואצות נורי טחונות בבלנדר לאבקה4 שיני שום כתושות1 כפית מלח1 כף קמח חומוס (אופציונלי) מצרכים לרוטב: 3 עגבניות מקולפות או קופסת עגבניות משומרות מקולפות3 שיני שום
סנקס (ביס טמפה שעועית שחורה) מצרכים:300 גר טמפה שעועית שחורה למרינדה 3 כפות מיסו אדום (אקאמיסו) 3 כפות מחית כמהין 5 כפות מייפל 3 כפות שום כתוש 1 כף תערובת עשבי תיבול קצוצים (מרווה, אורגנו,טימין ורוזמרין) 5 כפות שמן זית
חמין מטמפה **יתרונות הכנת חמין עם טמפה?** 1. בזכות תהליך ההתססה שהטמפה עובר אנו לא נסבול מגזים 2. כל הערכים התזנותיים שנמצאים בשעועית השחורה והאזוקי נספגים בגוף שלנו בצורה המיטבית 3. מקצר תהליכים: אין צורך להשרות את הקיטניות ללילה. אפשר
סטייק טמפה אזוקי למשרה: 2 כפות רוטב סויה כפית שמן זית כף מייפל טבעי או תחליף מייפל ללא סוכר כפית חומץ בלסמי כף קטשופ מעט עשן נוזלי או פפריקה מעושנת חבילת טמפה משעועית אזוקי של טמפה ישראל חותכים את חבילת
באדיבות נקודת טבע- גיליון חודש דצמבר רכיבים:½ חבילת איטריות סובה, כוסמין או כל סוג שהוא. (אפשר גם בלי איטריות בכלל, המתכון המקורי הוא עם איטריות)4 כוסות פרחי ברוקולי חתוכים לפרחים קטנים (כראש ברוקולי)שמן קוקוס כבישה קרה ( לפחות 4 כפות,
מתכון של השף יוסי אלסברג, מחי בריא חומרים ל 4 סועדים.1 גוש טמפה אזוקי חצוי לאורך ופרוס לעובי בינוני.2 בצלים סגולים פרוסים לחצאי טבעות.5 שיני שום פרוסות3 כפות שמן זיתצרור כוסברה קצוצה גס1 פלפל חלפיניו או צילי אדום טרי קצוץמלח
יש לי ספר בישול מדהים שהבאתי לפני למעלה מ20 שנה מטאיוואן. כבר מהוה מרוב שימוש. את כל מרכיבי הבשר אני ממירה בטמפה. מצרפת מתכון קל שכולם אוהבים אצלנו. הצלחה מובטחת, אי אפשר לפספס. מרכיבים:1 בצל חתוך לרצעות3 שיני שום1 פלפל
קציצות מטמפה שעועית שחורה, באדיבות תמי אדיב רכיבים ל-8 קציצות קטנות: 1/3 חבילת טמפה (100 גרם), חתוכה לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ 3/4 כוס פירה מתפוח אדמה (אפשר גם בטטה) בצל קטן קצוץ דק 1+2 כפות שמן זית חצי כפית
ארוחת הערב של רענון, או "טמפה ברוקולי" (כמות ל2 מנות או אחד מאד רעב): 1 חבילת טמפה (330 ג) 400 גרם ברוקולי (לפעמים מוסיף 200 גרם כרובית). ברוקולי סנפרוסט קפוא, מחמם במים בסיר עד רתיחה, חותך 400 גרם לחתיכות קטנות.
המרק של ליאה הוא בהשראת מרק ה"פו" הויאטנאמי, רק ללא אטריות. מרק עדין בטעם ובמרקם, ובתוספת הירק החי בהגשה עושה את המנה משמחת במיוחד בימי החורף הללו. מצרכים: חצי חבילת טמפה חתוכה לקוביות ומטוגנת קלות עם רוטב סויה בצל לבן
סושי מפורק ללא פחמימה של ליבי לוי רכיבים1 כרובית קטנה או פירורי כרובית קפואה4 כפות מים150 גרם חבילת טופו או טמפה10 פטריות מכל סוג2 דפי נורי½ כוס נבטים מכל סוג מרינדה לטמפה2 כפות רוטב סויה ללא גלוטן3 כפות מים1 שן
דבי גליקמן היא קדרית מדהימה, שהכלים שלה משמרים מסורות קדומות ויחודיים מכל בחינה. היא גם אחד הקדרים הבודדים בארץ שמייצרת כלי התססה ייעודיים, וכמובן שגם משתמשת בהם. לפייסבוק של דבי מתכון הטמפה שעועית שחורה שיש כאן פשוט ותכליתי, וניתן לפרק
תערובת קוקוס וקארי, פטריות פורטובלו, טמפה ועוד שלל רכיכיבים מדהימים לדף המתכון באתר של יגאל גיאת http://www.yigalgiat.co.il/content.aspx?Id=2399
חומוס ישראלי וטמפה אינדונזי, מבושלים עם שפע של תערובת התבלינים "ברברה" האתיופית לדף המתכון באתר של יגאל http://www.yigalgiat.co.il/content.aspx?Id=2394
מנה אפויה בתנור של טמפה בטעמים אסייתיים. לדף המתכון באתר של יגאל http://www.yigalgiat.co.il/content.aspx?Id=2393
יגאל מגיש לנו כאן כריך מעושן של טמפה, צלוי באטיות עם תבלינים בפנים ובחוץ.הטריק הזה עם המזרק – ממש מדהים! לדף המתכון באתר המדהים של יגאל גיאת:http://www.yigalgiat.co.il/content.aspx?id=2400
מנה עיקרית מאת עומר בהט רכיבים ל 8 מנות (מתכון למשקיענים): יום לפני החג הכנת הרוטב 100 מל רוטב סויה תמרי 4 כפות מייפל איכותי 1-2 כפות חרדל מיץ מלימון אחד 1 כפית של ג'ינג'ר טרי קצוץ דק 1 כפית
רכיבים ל 4 סועדים: 1 חבילת טמפה 1 גזר קלוף 1 בצל לבן קלוף 3 ענפי סלרי, כולל עלים ½ כפית כורכום ¼ כפית מלח פלפל ארבע העונות לפי הטעם לרוטב 3 כפות שמן 4 בצלים קלופים פרוסים דק 2
סלט מאת אביטל סבג רכיבים ל 4 סועדים: 1 חבילות טמפה ¼ קילו בטטה או דלעת 1 חבילת רוקט 5 עלי בזיליקום 2 עלי חסה 1 צרור פטרוזיליה 1 כפית כמון 1 כפית פפריקה פלפל צ'ילי טרי 4 כפות שמן
מנה עיקרית מאת שונטל מהלר רכיבים ל 4-5 מנות: 1 חבילה טמפה ישראל 1בצל יבש גדול חתוך לרצועות דקות 50 גרם צימוקים בהירים או כהים 100 גרם משמשים יבשים 100 גרם שזיפים יבשים מגולענים 1 כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
מנה עיקרית מאת אורית ארנון רכיבים ל 8 מנות: 4 דלעות ערמונים 2 כוסות אורז שחור (פרא) מבושל בטמפרטורת החדר 1 חבילת טמפה 1 כוס גרגירי חומוס מבושלים (אפשר מקופסא או קפואים) גרגירים מרימון אחד חופן פטרוזיליה קצוצה ספריי שמן
מנה עיקרית מאת שירי סמברנו רכיבים ל 6 מנות: 1 חבילת טמפה למשרה: 1 אצת נורי ½ לימון 1 כפית סויה 1 כפית שטוחה של פפריקה מעושנת 1 כף שמן זית ½ כוס מים לרוטב 1 גמבה חתוכה לרצועות 8
הטמפה במתכון הזה עשויה משעועית שחורה וחוסכת לנו את ההתעסקות עם השריה ובישול של שעועית שחורה טריה ולכן זה יכול להיות מתכון זריז וספונטני! לתבשיל הטמפה ( בין 2-3 מנות):בצל סגולחבילת טמפה משעועית שחורה חתוכה לקוביות2 פלפלים אדומים חתוכים לרצועות
מתכון לבולונז עם טמפה מהתוכנית של פאולה וליאון בהשראת יגאל גיאת 1 חבילת טמפה מגורדת 4-5 כפות שמן זית 1 בצל גדול או 2 קטנים 1 קופסת שימורים של פטריות שמפיניון (אפשר גם טריות) 1 זוקיני גדול 1 ראש שום
מנה ראשונה מאת שירי סמברנו רכיבים: 1 חציל 1 כף סילאן 1 טחינה מלאה גולמית קמצוץ מלח גס 1/2 לימון/ליים 1/2 חבילת טמפה למשרה: 1 כף סויה 1 כפית סילאן / מייפל טהור מים עד לכיסוי לקישוט: פלפל צ׳ילי, נבטי
מתכון קליל ומהיר במיוחד אם חותכים את כל הירקות מראש. הטעם החמוץ-מתוק-חריף מזכיר קצת פאד תאי, רק בלי רוטב הדגים ועם מצרכים זמינים. כשתי מנות גדולות או שלוש בינוניות למשרה הטמפה: 300 גרם טמפה ( חבילה) שתי כפות רוטב סויה
האמת היא שאפשר להוסיף קוביות טמפה מוקפצות לכל סלט. זה מעשיר את הארוחה בטעם, בחלבון, מזין וממלא. מהבחינה הזו, המתכון הזה הוא גם מתכון וגם הצעת הגשה. מרכיבים: 1/3 חבילת טמפה 1 בצל סגול 1 עגבניה כמה עלים של חסה
באינדונזיה אוכלים את הטמפה על בסיס יומי, ולא כחלק מתפריט צמחוני או טבעוני. הרבה מתכוני טמפה אינדונזים משולבים בדגים ובשר. מתכון זה שקבלתי מ Sunariati Simarmata סטודנטית אינדונזית שגרה כאן בישראל. המתכון משלב רוטב צדפות, לשמחתנו, מסתבר שיש גם "רוטב
טל , לא דוברת עברית וכשביקשתי ממנה שתכתוב מספר מילים על עצמה ובכלל היא בחרה לשלוח לי את הטקסט הבא: "Great, I'd love that 🙂 You can add that it's my first time ever trying tempeh and I'm completely hooked
את ענת אראל אנחנו מכירים בהתחלה דרך אומנויות הלחימה, אחר כך דרך טאיוואן והאוכל. היא מלמדת אמנויות לחימה מאז 1983, ובשנים 2003-2008 חייתה בטאיוואן ולמדה אמנות לחימה, קליגרפיה סינית, ובמקביל השתדלה להכנס לכל מטבח של אמא וסבתא טאיוואנית כדי ללמוד
מרכיבים: 1 חבילת טמפה חתוכה לקוביות ½ כוס יוגורט טבעוני 1/2 כוס חלב קוקוס 1/2 לימון, מיץ (30 גרם) 1/2 כף סירופ מייפל (10 גרם) 3 שיני שום כתושות (או 1.5 כפית אבקת שום) 1 כף ג'ינג'ר טחון (15 גרם
רכיבים: 1 חבילת טמפה חתוכה לקוביות למשרה:1/4 כוס חלב קוקוס 2-3 כפות רוטב סויה תמרי מופחת של נתרן (או רוטב סויה) 1 כפית אבקת קארי צהובה (אפשר גן להחליף במחית קארי צהובה) 1 כפיות כורכום 3 שיני שום כתושות 1
מתכון מתבקש ומנצח לשיפודים על האש. נכון, אפשר לקנות רוטב ברבקיו ולגמור ענין, אבל אין מה להשוות, מבטיחים ששווה את המאמץ. 1 חבילת טמפה חתוכה לקוביות גדולות משרה: 1/4 כוס תמרי דל נתרן (60 מ"ל // או רוטב סויה) 2
במרץ 2021 הייתה לנו סדנת טמפה עם יסמין דירוא. סלט השורשים היה אחת מהמנות שיסמין הכינה במהלך הסדנה. מנה בטעם אינדונזי מובהק.לינק לסדנה כולה יופיע בסוף המתכון. רכיבים ירקות 4 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לאורך לפרוסות בעובי של כ-½
ב 18 לפברואר הייתה לנו סדנה מדהימה עם אורי שביט, ובמהלכה למדנו ובישלנו יחד איתה שלושה מתוכנים לטמפה שהיו ממש טעימים-טעימים. אז הנה המתכון, ולמטה יש קישור לסדנה כולה. 1 חבילת טמפה טרייה או מופשרת, פרוסה לפרוסות דקות משרה: 2
ב 18 לפברואר הייתה לנו סדנה מדהימה עם אורי שביט, ובמהלכה למדנו ובישלנו יחד איתה שלושה מתוכנים לטמפה שהיו ממש טעימים-טעימים. אז הנה המתכון, ולמטה יש קישור לסדנה כולה. מצרכים:1-2 חבילות טמפה מפוררות ביד 1 בצל סגול, קצוץ 1 גזר
במרץ 2021 הייתה לנו סדנת טמפה עם יסמין דירוא. סלט השורשים היה אחת מהמנות שיסמין הכינה במהלך הסדנה. מנה בטעם אינדונזי מובהק. לינק לסדנה כולה יופיע בסוף המתכון. (מתאים כמנה ראשונה ל-4 סועדים) רכיבים לסלט שורשים 1 קולורבי בינוני, מקולף
תבשיל מקסיקני מהיר עם טמפה משעועית שחורה. מטגנים בצל עם שמן זית, מוסיפים במיה ומקפיצים יחד מוסיפים שעועית צ'ילי בנוסח מקסיקני של יכין. במחבת נוסף מקפיצים טמפה שעועית שחורה (כמובן שאפשר גם עם הרגילה אבל אנחנו משתדלים להיצמד לסגנון המקסיקני),
סער אוהב את המטבח, והמטבח אוהב אותו. מתכון קצר וקולע וטעים בטירוף. מרכיבים:6 שיני שום 1/3 ראש ג'ינג'ר מיץ מלימון שלם כף דבש 2 כפות סויה כפית שמן שומשום כפית חמאת בוטנים 4 כפות צ'ילי מתוק 3 כפית קורנפלור קצת
גרסה חמימה, ארוחת הערב האולטימטיבית אצלנו בבית, קליל ומהיר להכנה. מכינים את כל הפרודוקטים חתוכים לרצועות של 6 סמ : פלפל אדום, בצל ירוק, חסה, אבוקדו, חביתה (לצמחונים), רצועות טמפה שטוגנו\נקלעו לפני, שעועית ירוקה, כוסברה טריה, בגדול אפשר כל ירק
קסם, כשמה כן היא, בת 27 מתל אביב, מאמנת כושר, כדורעף חופים וטיפוס ספורטיבי, סטודנטית לחינוך גופני בוינגייט. קסם מאמינה בתזונה טבעית ובריאה, "את הטמפה גיליתי בארה״ב ומאז מאוד אוהבת לשלב אותו כמקור חלבון טבעוני ובריא". לאינסטגרם של קסם והנה
קסם, כשמה כן היא, בת 27 מתל אביב, מאמנת כושר, כדורעף חופים וטיפוס ספורטיבי, סטודנטית לחינוך גופני בוינגייט. קסם מאמינה בתזונה טבעית ובריאה, "את הטמפה גיליתי בארה״ב ומאז מאוד אוהבת לשלב אותו כמקור חלבון טבעוני ובריא". לאינסטגרם של קסם והנה
מתכון מהיר הכנה ממירי מרגולין, ששמחה לשתף, להשרות את הטמפה החתוך ברוטב המורכב מסילאן ,שמן זית, מים, סויה, פלפל חריף וכף טחינה גולמית. (בין שעתיים ללילה) להקפיץ עם בצל ופרחי ברוקולי…
את אורי שביט אין צורך להציג. כל מי שנמצא בשלב כזה או אחר בחייו בעולם הטבעונות ורוצה לדעת מה קורה בעולם הגסטרונומי הזה מגיע לאתר "טבעוניות נהנות יותר". אז לכבוד הוא לנו שאורי ניסתה, פירגנה ואף כתבה מתכון עבורנו. מאוחר
טוב, זה לא מתכון באמת מתכון (תייגו את זה בבקשה תחת "הצעת הגשה"), אבל אנחנו ממש אוהבים אנטי פסטי לכל ארוחה, וכשהבן לקח את היוזמה, הכין שיפודים עם קוביות טמפה קטנות שרויות במרינדה, כל מה שנשאר לנו זה לגמור את
יש לי ספר בישול מדהים שהבאתי לפני למעלה מ20 שנה מטאיוואן. כבר מהוה מרוב שימוש. את כל מרכיבי הבשר אני ממירה בטמפה. מצרפת מתכון קל שכולם אוהבים אצלנו. הצלחה מובטחת, אי אפשר לפספס. מרכיבים: 1 בצל חתוך לרצעות3 שיני שום1
עוד מנה שקבלנו מלקוח יקר, כנראה שטמפה עם ג'ינג'ר, סויה ושאר התבלינים האסיאתים פשוט מתבקש. אי אפשר לפספס. מרכיבים: 1. 150גר' טמפה בקוביות קטנות חצי בצל סגול חתוך חצי גזר חתוך רבע כרוב חתוך 5. 2 שיני שום סנטימטר גינג'ר
תמיד כיף לקבל מתכונים מלקוחות ושירי היא מהלקוחות הותיקים, כך שיש לה נסיון עם איך להוציא את המרב מהטמפה. לא צריך להיות שף גדול כדי להוציא מנה טעימה ומשביעה. ניסיתי ואני ממליצה בחום. מצרכים: 1 חבילת טמפה בצל שום ג'ינג'ר
קצת פחות מתכון, ויותר הצעת הגשה… כיד הדמיון הטובה. אצלנו נחטף. בתמונה – קרקרים מטמפה מומלח (מים עם מלח), ליד ממרח "חומוס" מעדשים כתומות. מרכיבים: חבילת טמפה מים/שמן תבלינים כראות עינייכם (שמיר, עבגניות מיובשות, מלח, שום ועוד…) אופן ההכנה: 1.
אור מרקוס הוא אושיית אוכל בעמק חפר ובכלל, מנהל את קבוצת פודי'ס עמק חפר, בעלים של יקב מרקוס בכפר מונש, ואדם נפלא להתייעץ אתו, בכל מה שקשור לשיווק ואסטרטגיה עסקית. מרכיבים: שעועית עדינה בצל סגול נצרי חזן גינגר ושום חבילת
את מתכון הדלעת והקשיו הזה עשינו בהשראה הודית אמנם, אבל מאד מחוברים לאהבה שלנו לירק החורפי הכתום הזה. מתיקות הדלעת והקשיו התחברו בצורה מושלמת עם משחת הקארי והטמפה. לא סתם בחרו בדלעת להיות הכרכרה של סינדרלה… מרכיבים: 1 קילוגרם של
טמפה חצילים טחינה ורימון
מרכיבים: 1 חבילת טמפה חתוכה לקוביותֿ250 מ״ל קרם קוקוס1 כפית מיסוגרידת קליפת לימון1 כפיות קארי ירוק (אפשר גם 1, תלוי עד כמה פיקנטי אתם אוהבים)1 בצלֿ
טמפה קארי ואפונה
טמפה קארי ואפונה – מתכון לימים החמיםֿ מרכיבים: 1 חבילת טמפה חתוכה לקוביותֿ 250 מ״ל קרם קוקוס 1 כפית מיסו גרידת קליפת לימון 1 כפיות
טמפה ברוטב בוטנים פיקנטי
אחד המתכונים הקלים, שנתקלנו במתכון הזה במקרה, ויש בו ניחוח אינדונזי, בהתאמה ישראלי שהוספנו לו. מקווים שיימצא חן גם בעיניכם. מצרכים:1 חבילת טמפה1.5 כפות קורנפלור3
ראפ טורטייה עם טמפה
מצרכים חומרים לממרח גואקמולי: חומרים נוספים למילוי הראפ אופן ההכנה: הכנת ממרח גואקמולי: להכניס את כל המצרכים לבלנדר עד לקבלת ממרח ולהניח בצד. הכנת המילוי
ברוסקטה טמפה של ליבי לוי
ברוסקטה טמפה הרכיבים : 1 חבילת טמפה סויה3 -6 כפות שמן זיתרבע כפית מלח רבע כפית שום גבישי רבע כוס מטבל פסטו 10 עגבניות שרי חצויות 10 פטריות חצויות
מפרום טמפה של ליאל אברמס ממסעדת שאקטי
מפרום טמפה חגיגי מצרכים (ל 8-10 מנות) למפרום:חבילת טמפה טופו2 תפו"א גדולים מבושלים/אפוייםמלח ותבלינים נוספים לפי הטעם(אפשר להשתמש גם בתפו"א שכבר נאפו בתנור עם תבלינים!)
בצל ממולא בטמפה שעועית שחורה של "אבא גיל" (גיל מעוז)
מצרכים (ל 4 מנות): 1 חבילת טמפה שעועית שחורה.1 כוס אורז בסמטי שטוף4 בצלים גדולים2-3 עלי מנגולד קצוצים דק4-5 כפות סילן1 כף רוטב סויהמלח 1-2
חריימה טמפה של טל הרשקוביץ מ"עמליה חנוטבע חריש"
מצרכים לכדורים: 1 חבילת טמפה סויה1 צרור כוסברה קצוץ1.5 כפות של תערובת אצות וואקמה ואצות נורי טחונות בבלנדר לאבקה4 שיני שום כתושות1 כפית מלח1 כף
סנקס (ביס טמפה שעועית שחורה) של משק ברזילי
סנקס (ביס טמפה שעועית שחורה) מצרכים:300 גר טמפה שעועית שחורה למרינדה 3 כפות מיסו אדום (אקאמיסו) 3 כפות מחית כמהין 5 כפות מייפל 3 כפות
סטייק טמפה אזוקי
סטייק טמפה אזוקי למשרה: 2 כפות רוטב סויה כפית שמן זית כף מייפל טבעי או תחליף מייפל ללא סוכר כפית חומץ בלסמי כף קטשופ מעט
טמפה עם ברוקולי, אטריות ברוטב שום ושומשום
באדיבות נקודת טבע- גיליון חודש דצמבר רכיבים:½ חבילת איטריות סובה, כוסמין או כל סוג שהוא. (אפשר גם בלי איטריות בכלל, המתכון המקורי הוא עם איטריות)4
טמפה מקסיקו
מתכון של השף יוסי אלסברג, מחי בריא חומרים ל 4 סועדים.1 גוש טמפה אזוקי חצוי לאורך ופרוס לעובי בינוני.2 בצלים סגולים פרוסים לחצאי טבעות.5 שיני
טמפה מוקפץ עם אננס, בצל ופלפל
יש לי ספר בישול מדהים שהבאתי לפני למעלה מ20 שנה מטאיוואן. כבר מהוה מרוב שימוש. את כל מרכיבי הבשר אני ממירה בטמפה. מצרפת מתכון קל
קציצות טמפה, תפוחי אדמה ובצל
קציצות מטמפה שעועית שחורה, באדיבות תמי אדיב רכיבים ל-8 קציצות קטנות: 1/3 חבילת טמפה (100 גרם), חתוכה לפרוסות בעובי של 1/2 ס"מ 3/4 כוס פירה
ארוחת הערב של רענן
ארוחת הערב של רענון, או "טמפה ברוקולי" (כמות ל2 מנות או אחד מאד רעב): 1 חבילת טמפה (330 ג) 400 גרם ברוקולי (לפעמים מוסיף 200
מרק טמפה בהשראה ויאטנאמנית
המרק של ליאה הוא בהשראת מרק ה"פו" הויאטנאמי, רק ללא אטריות. מרק עדין בטעם ובמרקם, ובתוספת הירק החי בהגשה עושה את המנה משמחת במיוחד בימי
סושי מפורק ללא פחמימה
סושי מפורק ללא פחמימה של ליבי לוי רכיבים1 כרובית קטנה או פירורי כרובית קפואה4 כפות מים150 גרם חבילת טופו או טמפה10 פטריות מכל סוג2 דפי
טמפה שעועית שחורה וירוקה של דבי גליקמן
דבי גליקמן היא קדרית מדהימה, שהכלים שלה משמרים מסורות קדומות ויחודיים מכל בחינה. היא גם אחד הקדרים הבודדים בארץ שמייצרת כלי התססה ייעודיים, וכמובן שגם
טמפה ופורטובלו בקרם קוקוס ותערובת קארי – מתכון של יגאל גיאת
תערובת קוקוס וקארי, פטריות פורטובלו, טמפה ועוד שלל רכיכיבים מדהימים לדף המתכון באתר של יגאל גיאת http://www.yigalgiat.co.il/content.aspx?Id=2399
ישראלי, אינדונזי ואתיופי נכנסים לבר – מתכון של יגאל גיאת
חומוס ישראלי וטמפה אינדונזי, מבושלים עם שפע של תערובת התבלינים "ברברה" האתיופית לדף המתכון באתר של יגאל http://www.yigalgiat.co.il/content.aspx?Id=2394
טמפה וחברים בתנור אסייתי – מתכון של יגאל גיאת
מנה אפויה בתנור של טמפה בטעמים אסייתיים. לדף המתכון באתר של יגאל http://www.yigalgiat.co.il/content.aspx?Id=2393
צלי טמפה מעושן של יגאל גיאת
יגאל מגיש לנו כאן כריך מעושן של טמפה, צלוי באטיות עם תבלינים בפנים ובחוץ.הטריק הזה עם המזרק – ממש מדהים! לדף המתכון באתר המדהים של
פטריות ממולאות בטמפה – מיוחד לראש השנה
מנה עיקרית מאת עומר בהט רכיבים ל 8 מנות (מתכון למשקיענים): יום לפני החג הכנת הרוטב 100 מל רוטב סויה תמרי 4 כפות מייפל איכותי
צלי טמפה עם פטריות
רכיבים ל 4 סועדים: 1 חבילת טמפה 1 גזר קלוף 1 בצל לבן קלוף 3 ענפי סלרי, כולל עלים ½ כפית כורכום ¼ כפית מלח
סלט קוביות טמפה אפוי
סלט מאת אביטל סבג רכיבים ל 4 סועדים: 1 חבילות טמפה ¼ קילו בטטה או דלעת 1 חבילת רוקט 5 עלי בזיליקום 2 עלי חסה
נתחי טמפה בתבשיל טנזייה מרוקאי
מנה עיקרית מאת שונטל מהלר רכיבים ל 4-5 מנות: 1 חבילה טמפה ישראל 1בצל יבש גדול חתוך לרצועות דקות 50 גרם צימוקים בהירים או כהים
דלעת ערמונים חגיגית במילוי טמפה ואורז שחור
מנה עיקרית מאת אורית ארנון רכיבים ל 8 מנות: 4 דלעות ערמונים 2 כוסות אורז שחור (פרא) מבושל בטמפרטורת החדר 1 חבילת טמפה 1 כוס
תבשיל בסגנון מקסיקני עם טמפה משעועית שחורה
הטמפה במתכון הזה עשויה משעועית שחורה וחוסכת לנו את ההתעסקות עם השריה ובישול של שעועית שחורה טריה ולכן זה יכול להיות מתכון זריז וספונטני! לתבשיל
טמפה בולונז לפי המתכון שהופיע בפאולה ולאון
מתכון לבולונז עם טמפה מהתוכנית של פאולה וליאון בהשראת יגאל גיאת 1 חבילת טמפה מגורדת 4-5 כפות שמן זית 1 בצל גדול או 2 קטנים
קרפצ׳יו חציל עם טמפה
מנה ראשונה מאת שירי סמברנו רכיבים: 1 חציל 1 כף סילאן 1 טחינה מלאה גולמית קמצוץ מלח גס 1/2 לימון/ליים 1/2 חבילת טמפה למשרה: 1
מוקפץ תאילנדי עם טמפה
מתכון קליל ומהיר במיוחד אם חותכים את כל הירקות מראש. הטעם החמוץ-מתוק-חריף מזכיר קצת פאד תאי, רק בלי רוטב הדגים ועם מצרכים זמינים. כשתי מנות
סלט חסה עם קוביות טמפה
האמת היא שאפשר להוסיף קוביות טמפה מוקפצות לכל סלט. זה מעשיר את הארוחה בטעם, בחלבון, מזין וממלא. מהבחינה הזו, המתכון הזה הוא גם מתכון וגם
Tempeh Sambel- מתכון קלאסי אינדונזי
באינדונזיה אוכלים את הטמפה על בסיס יומי, ולא כחלק מתפריט צמחוני או טבעוני. הרבה מתכוני טמפה אינדונזים משולבים בדגים ובשר. מתכון זה שקבלתי מ Sunariati
טמפה שעועית שחורה מוקפצת עם ברוקולי וכרובית של טל בכר
טל , לא דוברת עברית וכשביקשתי ממנה שתכתוב מספר מילים על עצמה ובכלל היא בחרה לשלוח לי את הטקסט הבא: "Great, I'd love that 🙂
טמפה ברוטב קקאפ מאניס Kecap Manis
את ענת אראל אנחנו מכירים בהתחלה דרך אומנויות הלחימה, אחר כך דרך טאיוואן והאוכל. היא מלמדת אמנויות לחימה מאז 1983, ובשנים 2003-2008 חייתה בטאיוואן ולמדה
שיפודי טמפה בטעם טנדורי
מרכיבים: 1 חבילת טמפה חתוכה לקוביות ½ כוס יוגורט טבעוני 1/2 כוס חלב קוקוס 1/2 לימון, מיץ (30 גרם) 1/2 כף סירופ מייפל (10 גרם)
שיפודי טמפה ברוטב סטאי
רכיבים: 1 חבילת טמפה חתוכה לקוביות למשרה:1/4 כוס חלב קוקוס 2-3 כפות רוטב סויה תמרי מופחת של נתרן (או רוטב סויה) 1 כפית אבקת קארי
שיפודי טמפה ברוטב ברביקיו קוריאני
מתכון מתבקש ומנצח לשיפודים על האש. נכון, אפשר לקנות רוטב ברבקיו ולגמור ענין, אבל אין מה להשוות, מבטיחים ששווה את המאמץ. 1 חבילת טמפה חתוכה
מוסקה של ירקות וראגו טמפה
במרץ 2021 הייתה לנו סדנת טמפה עם יסמין דירוא. סלט השורשים היה אחת מהמנות שיסמין הכינה במהלך הסדנה. מנה בטעם אינדונזי מובהק.לינק לסדנה כולה יופיע
חטיפי טמפה במשרת חמאת בוטנים
ב 18 לפברואר הייתה לנו סדנה מדהימה עם אורי שביט, ובמהלכה למדנו ובישלנו יחד איתה שלושה מתוכנים לטמפה שהיו ממש טעימים-טעימים. אז הנה המתכון, ולמטה
ראגו בולונז עם טמפה
ב 18 לפברואר הייתה לנו סדנה מדהימה עם אורי שביט, ובמהלכה למדנו ובישלנו יחד איתה שלושה מתוכנים לטמפה שהיו ממש טעימים-טעימים. אז הנה המתכון, ולמטה
סלט שורשים עם טמפה ורוטב סאטה בוטנים
במרץ 2021 הייתה לנו סדנת טמפה עם יסמין דירוא. סלט השורשים היה אחת מהמנות שיסמין הכינה במהלך הסדנה. מנה בטעם אינדונזי מובהק. לינק לסדנה כולה
מתכון מכסיקני של גלעד לביא
תבשיל מקסיקני מהיר עם טמפה משעועית שחורה. מטגנים בצל עם שמן זית, מוסיפים במיה ומקפיצים יחד מוסיפים שעועית צ'ילי בנוסח מקסיקני של יכין. במחבת נוסף
שיפודי הטמפה של סער
סער אוהב את המטבח, והמטבח אוהב אותו. מתכון קצר וקולע וטעים בטירוף. מרכיבים:6 שיני שום 1/3 ראש ג'ינג'ר מיץ מלימון שלם כף דבש 2 כפות
טמפה ספרינג רולס של אור מרכוס
גרסה חמימה, ארוחת הערב האולטימטיבית אצלנו בבית, קליל ומהיר להכנה. מכינים את כל הפרודוקטים חתוכים לרצועות של 6 סמ : פלפל אדום, בצל ירוק, חסה,
קרוטוני טמפה של קסם כהן
קסם, כשמה כן היא, בת 27 מתל אביב, מאמנת כושר, כדורעף חופים וטיפוס ספורטיבי, סטודנטית לחינוך גופני בוינגייט. קסם מאמינה בתזונה טבעית ובריאה, "את הטמפה
טמפה וגרגירי חומוס של קסם כהן
קסם, כשמה כן היא, בת 27 מתל אביב, מאמנת כושר, כדורעף חופים וטיפוס ספורטיבי, סטודנטית לחינוך גופני בוינגייט. קסם מאמינה בתזונה טבעית ובריאה, "את הטמפה
ברוקולי ובצל עם טמפה
מתכון מהיר הכנה ממירי מרגולין, ששמחה לשתף, להשרות את הטמפה החתוך ברוטב המורכב מסילאן ,שמן זית, מים, סויה, פלפל חריף וכף טחינה גולמית. (בין שעתיים
טמפה ברוטב פטריות ושעועית ירוקה של אורי שביט
את אורי שביט אין צורך להציג. כל מי שנמצא בשלב כזה או אחר בחייו בעולם הטבעונות ורוצה לדעת מה קורה בעולם הגסטרונומי הזה מגיע לאתר
שיפודי טמפה
טוב, זה לא מתכון באמת מתכון (תייגו את זה בבקשה תחת "הצעת הגשה"), אבל אנחנו ממש אוהבים אנטי פסטי לכל ארוחה, וכשהבן לקח את היוזמה,
טמפה מוקפץ עם אננס, בצל ופלפל
יש לי ספר בישול מדהים שהבאתי לפני למעלה מ20 שנה מטאיוואן. כבר מהוה מרוב שימוש. את כל מרכיבי הבשר אני ממירה בטמפה. מצרפת מתכון קל
טמפה מוקפץ של אלברט מנסקי-עבאדי
עוד מנה שקבלנו מלקוח יקר, כנראה שטמפה עם ג'ינג'ר, סויה ושאר התבלינים האסיאתים פשוט מתבקש. אי אפשר לפספס. מרכיבים: 1. 150גר' טמפה בקוביות קטנות חצי
כדורי טמפה של שירי
תמיד כיף לקבל מתכונים מלקוחות ושירי היא מהלקוחות הותיקים, כך שיש לה נסיון עם איך להוציא את המרב מהטמפה. לא צריך להיות שף גדול כדי
קרקרים מטמפה
קצת פחות מתכון, ויותר הצעת הגשה… כיד הדמיון הטובה. אצלנו נחטף. בתמונה – קרקרים מטמפה מומלח (מים עם מלח), ליד ממרח "חומוס" מעדשים כתומות. מרכיבים:
רצועות טמפה מוקפצות עם שעועית, בצל, נצרי חזן בג'ינגר ושום
אור מרקוס הוא אושיית אוכל בעמק חפר ובכלל, מנהל את קבוצת פודי'ס עמק חפר, בעלים של יקב מרקוס בכפר מונש, ואדם נפלא להתייעץ אתו, בכל
תבשיל טמפה ודלעת בקארי וחלב קוקוס
את מתכון הדלעת והקשיו הזה עשינו בהשראה הודית אמנם, אבל מאד מחוברים לאהבה שלנו לירק החורפי הכתום הזה. מתיקות הדלעת והקשיו התחברו בצורה מושלמת עם