image-9

מה עומד מאחורי האריזה?

הרבה שואלים אותנו למה בעצם האריזות שלנו באות בשקית פסגור ומעליה ניילון נצמד?

אם תשימו לב, שקית הפסגור מחוררת. פולי הסויה והסטרטר נכנסים בשקית זו לאינקובטור ושם למעשה נוצרת התסיסה והווצרות הטמפה. את השקית אנחנו מחוררים כדי שיכנס חמצן והנבגים יוכלו לגדול ולהתפתח. לאחר שהטמפה מגיע לרמת המוכנות האופטמלית שלו, בדיוק מאותה סיבה חשוב לאטום עם ניילון נצמד את החורים כדי לשמר את הטמפה בצורה המייטבית.

ולכן, לאחר שאתם פותחים את האריזה, במידה ואתם משתמשים בחלק מהחבילה, את מה שנותר, חשוב להקפיד ולאטום בניילון הנצמד כדי לשמר את הטמפה בצורה הטובה ביותר. כמו גם שלא יחדרו חיידקים שנמצאים במקרר.

היינו שמחים למצוא פתרונות אקולוגים יותר, אנחנו ממשיכים לחפש. אם למישהו יש פתרון אקולוגי ישים, נשמח לשמוע ולבדוק את העניין.

לשתף זה כיף

דילוג לתוכן