אודות – על קצה המזלג

שמי שלי ובן זוגי זאב, ואנו מייצרים טמפה מסורתי. אנו גרים בכפר חיים שבעמק חפר והורים לשלושה.

מאחר שגרנו במזרח שנים רבות, אך טבעי בעינינו שנביא את המזרח לכאן. את הטמפה פגשנו לראשונה ביפן. ביתנו הבכורה שבילתה חודשיים באינדונזיה, וחזרה בעקבות המצב, הזכירה לנו אהבה נושנה זו. הערכים הבריאותיים של הטמפה דרבנו אותנו להכין, ולחקור את הטמפה לעומקו. וכך בסגר הראשון נכנסנו למטבח, להרפתקאה חדשה ופשוט התאהבנו.

כשהחלטנו לקחת צעד אחד נוסף ולהפוך את הכנת הטמפה למקצוע, המשכנו מתוך אמונה והבנה שכמו שהטמפה עשה טוב למשפחתנו, חשוב לנו שהוא יעשה טוב לכמה שיותר אנשים. אנו לא מתפשרים מצד אחד על איכות הטמפה, ומייצרים אותו מפולי סויה ושעועית שחורה אורגנים, לא מהונדסים . מקפידים גדולה כקטנה על התהליך כולו ועד הגעתו אליכם.
ולא פחות חשוב מבחינתו הוא למכור אותו במחיר הוגן.

הלמידה אינה נגמרת מבחינתנו, והאפשרויות ומגוון המוצרים, מנות וכיוונים שאפשר לקחת את הטמפה מאתגרים ומשמחים אותנו.

אנו רואים בכם כשותפים לדרך, ומודים לכם על האמון שאתם נותנים בנו